Kursus - Genoplivning med hjertestarter, 4 timer

4 timers førstehjælpskursus for max. 12 personer. På dette kursus får du både teoretisk og praktisk træning i, hvordan du bruger en hjertestarter og hvordan du laver livreddende førstehjælp (hjerte-lunge-redning). Kurset afsluttes med førstehjælpscertifikat til alle deltagere. 

9.636 kr.

Kurset henvender sig til dig. der skal bruge et førstehjælpsbevis og som gerne vil lære både livreddende førstehjælp samt hvordan man bruger en hjertestarter.

På kurset lærer du, hvordan du efter A-B-C teknikken, håndterer en bevidstløs person med og uden vejrtrækning. Du lærer om stabilt sideleje og alarmering, og du lærer om hjerterytmer og årsager til hjertestop. Du
lærer også hvordan du udfører hjerte-lunge-redning (HLR) samt hvordan du bruger en hjertestarter.

Kurset foregår på din adresse og er en blanding af teori og praktisk træning. Efter kurset udsteder instruktøren et godkendt førstehjælpsbevis fra Dansk førstehjælpsråd.

Du kan bestille dit kursus her på siden - bare vælg det ønskede kursus, læg det i kurven og betal. Når vi modtager din ordre, vil vi kontakte dig, så vi kan aftale nærmere omkring dato og sted. Foretrækker du at få detaljerne omkring dato og sted på plads før du bestiller, så kontakt os.

 

 

Relaterede produkter