Persondatapolitik

Hos Cardia Nordic er det vigtigt for os, at du er tryg ved, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata. Derfor har vi en klar politik om hvordan vi behandler de oplysninger, du giver os.

 

Vi sælger ikke dine oplysninger!

Først og fremmest skal du vide, at vi aldrig kunne drømme om at videregive eller videresælge dine data. Vi opbevarer og bruger udelukkende dine persondata til løbende administration af din serviceaftale eller dit abonnement, til at kunne levere dine ordrer og til kommunikation om de produkter og services du har hos os. Vi opbevarer dine data på en ansvarsfuld måde, med respekt for dit privatliv og selvfølgelig efter gældende regler på området.


Vi gemmer kun data for at kunne servicere dig bedst muligt.

Indsamling af persondata sker i forbindelse med bestilling af varer og serviceydelser hos Cardia Nordic eller vores forhandlere. Vi gemmer oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail – samt oplysninger om den vare eller den serviceydelse du bestiller. Hvis du f.eks. køber en AED hjertestarter med serviceaftale, gemmer vi informationer som hjertestarterens serienummer, placering samt servicehistorik. Vi anvender udelukkende de indsamlede data til at kunne servicere dig bedst muligt.

 

Vi bruger data til at forbedre vores services.

På vores hjemmeside Cardianordic.dk indsamler vi oplysninger til analysebrug. Det er f.eks. oplysninger om hvilken enhed og browser du benytter samt hvordan du fandt frem til vores hjemmeside. Oplysninger indsamlet på cardianordic.dk bruges udelukkende til at optimere vores hjemmeside, vores services og vores markedsføring. Oplysningerne bruges i anonymiseret form og krydsrefereres ikke med afgivne persondata ligesom de ikke bruges til profilering. Vi gemmer altså ikke informationer om hvilken browser DU specifikt bruger, men vi gemmer informationer om hvor mange besøgende på cardianordic.dk, der bruger den type browser.


Vi tager ansvar for dine data.

Uanset om persondata er afgivet eller opsamlet på cardianordic.dk, er det Cardia Nordic der er dataansvarlig for dine persondata. Dermed er vi altid ansvarlige for opbevaringen og brugen af dine persondata. Dette gælder også i de tilfælde, hvor vi bruger dem sammen med vores samarbejdspartnere (førstehjælpsinstruktører, IT-system-leverandører m.v.). Vi opbevarer og anvender kun dine persondata i det omfang og den periode, som det er nødvendigt og vi sikrer naturligvis at de opbevares på en måde, så ingen uvedkommende kan læse dem. Når der ikke længere er et formål med behandlingen af dine persondata (f.eks. hvis du opsiger dit abonnement) har vi rutiner for sletning eller anonymisering af dine data.

 

Vi hjælper gerne.

Du kan altid kontakte os, hvis du vil vide hvilke persondata vi har gemt om dig, hvis du har spørgsmål eller rettelser til dine persondata eller hvis du ønsker dine persondata slettet.

 

 

 

DIBS - Payments made easy