Om Cardia Nordic

Vi distribuerer, forhandler og servicerer CardiAid hjertestartere i hele norden!

Cardia Nordic er en dymanisk dansk virksomhed, der forhandler hjertestartere, førstehjælpsudstyr og brandsikringsudstyr til offentlige og private i hele norden. Cardia Nordic er grundlagt i efteråret 2014, hvor virksomheden købte de nordiske rettigheder til at distribuere og servicere CardiAid produkter. I forbindelse hermed, overtog Cardia Nordic alle nordiske serviceaftaler indgået med hhv. Cardia Europe og Cardia International.

 

Stil gerne krav. Det gør vi.

Pålidelige produkter, kompetent rådgivning og virkelig god service. Dét er, hvad vi gerne vil være kendt for.

I al beskedenhed synes vi selv, at vi forhandler den bedste hjertestarter på markedet. Det har derfor også været naturligt for os at sikre, at de øvrige produkter vi forhandler, lever op til den samme kvalitet. Du finder således kun de bedste og mest pålidelige produkter hos os! Vores serviceaftale er desuden den mest omfattende, der findes på markedet. Udover løbende service af hjertestarteren, så den altid er klar til brug, inkluderer serviceaftalen også et gratis introkursus, så man kan blive tryg ved sin hjertestarter. Og kommer hjertestarteren i brug, tager vi hånd om både hjertestarteren og førstehjælperne.

Vi tror på, at vi med god og pålidelig rådgivning kommer længst. Derfor kan du trygt tage en snak med os, hvis du ønsker sikkerheden på din arbejdsplads eller i nærmiljøet ved dit hjem vurderet. Vores fokus er ikke på at sælge dig "så meget som muligt", men derimod på at give dig den bedste rådgivning. Med denne tilgang er vi sikker på, at vi på den lange bane får de mest tilfredse og loyale kunder.


Et lille og dedikeret team.

Cardia Nordic drives af et lille team af dedikerede medarbejdere. Vi er meget forskellige, men vi har dét til fælles, at vi gerne vil gøre en forskel. Jo flere hjertestartere der er 'derude' og jo flere mennesker, der kan yde livsreddende førstehjælp, jo mere sikkert bliver vores samfund. Derfor arbejder vi ufortrødent på at få hjertestartere ud til hele norden. Du kan læse mere om teamet her;

 


Solveig Holm (manager)

sh@cardianordic.dk+45 2090 4553  

Solveig er overordnet ansvarlig for den daglige drift af Cardia Nordic og varetager alt fra kundehenvendelser til forretningsudvikling. Kontakt Solveig hvis du ønsker at samarbejde med Cardia Nordic, eller hvis du har spørgsmål til din ordre, din faktura eller din aftale.

 

Bjarke Lindblad (servicetekniker)

bli@cardianordic.dk  |  +45 3072 0304

Bjarke servicerer hjertestartere hos vores Sjællandske kunder og i vores Servicecenter i København. Kontakt Bjarke hvis du har spørgsmål til et specifikt serviceeftersyn udført af ham. Bemærk! Bestilling af serviceeftersyn skal ske via +45 70 27 78 78.

 

Jonas Lindblad (servicetekniker)

jl@cardianordic.dk  |  +45 2090 4570

Jonas servicerer hjertestartere hos vores Sjællandske kunder og i vores Servicecenter i København. Kontakt Jonas hvis du har spørgsmål til et specifikt serviceeftersyn udført af ham. Bemærk! Bestilling af serviceeftersyn skal ske via +45 70 27 78 78. 


Henrik Due (servicetekniker)

hd@cardianordic.dk+45 2090 9314

Henrik servicerer hjertestartere hos vores kunder i Jylland og på Fyn. Kontakt Henrik hvis du har spørgsmål til et specifikt serviceeftersyn udført af ham. Bemærk! Bestilling af serviceeftersyn skal ske via +45 70 27 78 78.

 

Vores virksomhed er hjertesikker! 

Hos Cardia Nordic efterlever vi selvfølgelig hvad vi prædiker og derfor har vi opsat en hjertestarter på vores adresse på Sydvestvej 98. Hjertestarteren serviceres løbende og altid klar til brug. Den er desuden tilmeldt hjertestarter.dk, og er dermed en del af hjertestarternetværket.

 

Vi er selvfølgelig medlem af brancheforeningen

Cardia Nordic var i 2018 med til at stifte brancheforeningen for hjertestartere. Brancheforeningen har bl.a. til formål, at øge overlevelsen efter hjertestop uden for hospital, og foreningens medlemmer tæller organisationer, forhandlere, leverandører eller distributører af hjertestartere samt andre som på anden måde har faglig interesse for hjertestartere. Som medlem af brancheforeningen er vi forpligtet til at sikre god forretningsetik og moral, ligesom vi aktivt skal arbejde på, at få så mange hjertestartere som muligt tilmeldt hjertestarternetværket. 

 

Vi støtter gerne et godt formål

Selvom vi er en lille virksomhed, bakker vi gerne op om gode initiativer. Vi støtter bl.a. "Fællesskab for unge og voksne med pacemaker og ICD" ligesom vi har stillet en hjertestarte til rådighed for Team Rynkeby, det europæiske velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

 

Team Rynkeby 2019 support