Vedligeholdelse af CardiAid

Alle hjertestartere skal vedligeholdes. Også CardiAid. Det skyldes, at batterier og elektroder har begrænset levetid og derfor med tiden skal udskiftes.

 

Din CardiAid hjertestarter vedligeholdes ved et periodisk serviceeftersyn hvert andet år, hvor bl.a. batterier og elektroder bliver udskiftet. Kommer din AED hjertestarter i brug, skal hjertestarteren desuden have efter-brug-service. Service af CardiAid foregår på din adresse og udføres af en Cardia Nordic servicetekniker. Du vælger selv, om du ønsker en serviceaftale eller om du foretrækker at betale pr. gang

 

Bestil tid og betal pr. gang.

Du kan vælge at bestille og betale service fra gang til gang. Hjertestarteren vil blinke rødt, når det er tid til service og så er det bare at bestille tid. Tidsbestillingen klares nemt online og betaling sker via faktura. Prisen for et serviceeftersyn på din adresse er kr. 3595,- ekskl. moms, og prisen inkluderer både skift af batteri og elektroder, test af hjertestarteren, kørsel, arbejdstid og bortskaffelse af affald. Foretrækker du en lavere pris, kan du sende hjertestarteren til vores servicecenter. Så laver vi serviceeftersynet for kr. 2595,- ekskl. moms.

Udfyld formularen her for at bestille tid til service.   

 

Tegn en serviceaftale og lad os om det hele for en fast lav månedlig pris.

Du kan også vælge at tegne en serviceaftale. Så betaler du en fast lav månedlig pris, der dækker alle de services, din hjertestarter måtte få behov for i sin levetid. Både de periodiske, og de der måtte komme, fordi hjertestarteren kommer i brug.

Med en serviceaftale får du ubegrænset hjertestarterservice i aftalens levetid, gratis “Introduktion til CardiAid” kursus og mulighed for psykologisk førstehjælp, når hjertestarteren har været i brug. De periodiske services skal du selvfølgelig ikke bekymre dig om. Dem holder vi øje med og vi kontakter dig, når det er tid til, at vi skal servicere hjertestarteren.Hvis du tegner din serviceaftale indenfor 3 måneder efter købet af din hjertestarter, udvides produktgarantien på din hjertestarter desuden fra 2 til 10 år.

Læs mere om serviceaftalen her

  

Husk egenkontrollen!

CardiAid hjertestarteren gennemfører automatisk en daglig selvtest, for at kontrollere, at alle dele virker som de skal. Er alt i orden, vil hjertestarterens statusindikator lyse grønt. Konstaterer hjertestarteren et problem ved selvtesten, vil statusindikatoren blinke rødt og give en verbal fejlmelding. Vi anbefaler, at du løbende holder øje med statusindikatorerne og at du hver 3. måned foretager en egentlig egenkontrol af hjertestarteren.


Sådan laver du egenkontrol af CardiAid hjertestarteren:

 • Kontrollér, at der er grønt lys i OK symbolet.
 • Åbn låget på hjertestarteren og kontrollér at følgende sker:
  • Alle indikatorer lyser i kort tid, umiddelbart efter låget åbnes.
  • OK symbolet lyser vedvarende.
  • Den verbale instruktion begynder.
 • Luk låget på hjertestarteren og kontrollér følgende:
  • Den verbale instruktion stopper.
  • OK symbolet blinker.
 • Kontrollér hjertestartens udseende. Hjertestarteren skal være ubeskadiget.
 • Kontrollér tilbehør. Alt tilbehør skal være intakt og ubrugt.