Lej en CardiAid

Hvis du gerne vil have en hjertestarter, men måske ikke lige har finansieringen på plads til at købe én, kan du leje en hjertestarter hos Cardia Nordic. Vi har hjertestarterabonnement, til dig der gerne vil leje en hjertestarter på fast basis og vi tilbyder event-leje til dig der kun skal leje en hjertestarter i kortere tid. 

Hjertestarterabonnement til priser fra under 20 kroner om dagen

Med et hjertestarterabonnement fra Cardia Nordic, kan du leje en AED hjertestarter med tilhørende vægophæng eller skab til en fast lav pris. Prisen for et hjertestarterabonnement varierer alt efter om du vil have en semiautomatisk eller en fuldautomatisk hjertestarter, hvilken type ophæng eller skab du tilvælger samt hvor længe du vil binde dig. Vores abonnementspriser starter fra lige under kr. 17,- ekskl. moms om dagen og inkluderer selvfølgelig også en fuld serviceaftale. 

Udfyld formularen her og modtag et tilbud på et hjertestarterabonnement skræddersyet dine behov. 

Event-leasing. Kort tids udlejning af hjertestartere

Event leasing er et helt nyt koncept fra Cardia Nordic, der gør det muligt for dig, at leje en hjertestarter for en kort periode. Det kan f.eks. være i forbindelse med afholdelse af en koncert, en festival eller et sportsevent, men det kan også være i forbindelse med sæsonpræget forretning eller noget helt femte. Du vælger selv, hvor længe du vil leje hjertestarteren. Vi tilbyder lejeperioder helt ned til et enkelt døgn.

Udfyld formularen her og modtag et tilbud på event-leasing, der matcher dine behov.