CardiLink

Vil du gerne være helt sikker på at din hjertestarter altid virker?  Vil du gerne undgå, at bruge tid på egenkontrol? Eller vil du bare gerne vide hvor alle virksomhedens hjertestartere befinder sig? Så er CardiLink lige noget for dig. 

 

CardiLink overvåger din hjertestarter, og giver besked, hvis der er noget galt eller hvis hjertestarteren bliver flyttet. 

CardiLink består af en trådløs sender, der er indbygget i hjertestarterens beskyttelsestaske, samt et tilhørende software.
Når hjertestarteren laver sine daglige og månedlige selvtests, registrerer senderen resultatet. Senderen registrerer også, hvis hjertestarteren bliver åbnet og hvis hjertestarteren bliver flyttet. Alle disse oplysninger sendes og gemmes via softwaren.

Med CardiLink ved du altid, hvor din hjertestarter befinder sig, og hvilken stand den er i.

 

 

Vi holder styr på, hvornår din CardiAid skal have service. Med CardiLink kan vi også holde øje med, at den altid virker.   

Har du en CardiAid hjertestarter, er du allerede vant til, at vi kontakter dig, og gør dig opmærksom på, når det er tid til at servicere hjertestarteren. Har du en serviceaftale på din CardiAid hjertestarter, er du også vant til, at vi automatisk kommer forbi og servicerer hjertestarteren for dig, når det er tid til service. Det gør vi, fordi vi gerne vil være med til at sikre, at de CardiAid hjertestartere, der hænger rundt omkring, altid får skiftet batteri og elektroder til tiden.

Med CardiLink kan vi nu også holde øje med din hjertestarter mellem vores periodiske servicebesøg.

Du behøver altså ikke længere tilkalde os, hvis der er noget galt eller hvis hjertestarteren kommer i brug. Vi får automatisk besked - og vi udbedrer fejlen eller leverer en lånehjertestarter indenfor 48 timer, hvis du har en serviceaftale.

 Med en serviceaftale kombineret med CardiLink er du sikker på, altid at have en hjertestarter, der er klar til brug.

 

 

Plejer du at skulle dokumentere kontrol af din hjertestarter? Ikke længere. Det klarer CardiLink for dig. 

Har du brug for at kunne tilgå de løbende kontroller af hjertestarteren eller vil du bare gerne selv holde øje med, hvor din hjertestarter befinder sig og hvilken stand den er i, kan du også selv få adgang til CardiLink.

Med din personlige profil kan du logge ind via en browser eller via CardiLink app’en som er tilgængelig i App Store og i Google Play. Hvis du foretrækker at benytte dit eget IT system, kan vi også levere data på din hjertestarter via API.

Løsningsmulighederne med CardiLink er mange - men fælles for dem alle er, at de giver dig real-time data på, om din hjertestarter er funktionsdygtig, hvor den befinder sig og hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet.

Med en personlig brugerprofil til CardiLink, kan du selv logge ind og  se kontrolrapporter og status på din hjertestarter. 

 

 

Kontakt os på info@cardianordic.dk eller på 70277878 hvis du vil høre mere om CardiLink

 

 

 

DIBS - Payments made easy